Om OSEB

Oslo Entreprenørbedrift AS er et sunt norsk byggefirma med stor byggfagkompetanse og gjennomføringsevne. Med pågangsmot, nysgjerrighet og faglig kunnskap løser vi oppdrag innen nybygging og rehabilitering av alle størrelser og typer.

Vi har en god dialog med alle våre kunder, fra første møte til ferdigstillelse av gjeldende prosjekt. Kombinert med dette har vi en grunnfestet yrkesstolthet som sørger for at vi leverer den gode reisen for kunden gjennom hele prosjektet.

 

Vi er et trygt alternativ for alle som har behov for en totalentreprenør. Vi kjenner godt til gangen i en byggesak, om det er veien fra utvikling til ferdig prosjekt, eller restaurering og fornyelse som er prosjektets hovedmål.

Våre ansatte har fokus på kundens opplevelse, fra start og til fullført oppdrag. Vår kompetanse gjør veien sammen mot målet enklere.

 

Vi har i mange år jobbet med utvikling, fornyelse og restaurering, og våre prosjekt er alltid preget av en ansvarsbevisst prosjektledelse. Våre prosjektløsninger som omhandler nybygg viser også at vi tar innovasjon og langsiktighet på alvor, og vår brede kompetanse som totalentreprenør er din sikkerhet for et velfungerende prosjekt, uansett størrelse, fra første møte til ferdigstillelse av ditt prosjekt.

 

Våre byggmestere, ingeniører, tømrer svenner og lærlinger skaper sammen et godt og dynamisk faglig miljø. Våre lærlinger jobber tett sammen med svennen som utvikler kompetansen deres. Dette bidrar til at vi har svært motiverte medarbeidere med fokus på kvalitet i alle ledd, og i alle prosjekt.

 

For oss er alle prosjekt like viktige, og med det varierte behovet innen alt fra nybygg, restaurering og fornyelse, er det helt avgjørende at det er et godt samarbeid, og en god dialog, mellom oppdragsgiver og oss som leverandør.

 

OSEB, Oslo Entreprenørbedrift AS, gjennomfører oppdrag innen nybygg av eneboliger og leiligheter, samt rehabilitering og oppgradering av alle typer boliger og bygg. 

 

Vi utfører alle oppdrag med fremtiden for øyet, og vår brede kompetanse i alle prosjektets ledd er din garanti for en flott reise gjennom hele prosjektet, med oss på laget.

Ringer i vannet

OSEB er stolt over å være en del av "Ringer i vannet", et samarbeidsprosjekt mellom NHO og en rekke selskaper i Norge, i forskjellige næringer. 

Vi har flere lærlinger og fast ansatte som har kommet til oss gjennom dette prosjektet, og vi gleder oss til alle som skal komme til oss i tiden fremover.

Her er to artikler om dette pågående samarbeidet vi har med NHO.

Byggindustrien - www.bygg.no

Aftenposten - www.aftenposten.no

"OSEB har veldig mange gode håndverkere, en klar styrke i forhold til mange andre. Et ryddig og ordentlig selskap det er enkelt å forholde seg til"

Mats Johansen,

prosjektleder for

Selvaag Bolig

"Jeg synes OSEB er veldig bra og løsningsorienterte. Jeg sitter igjen med et godt inntrykk og er veldig fornøyd"

Roar Holing, 

styreleder Starveien BRL

"Jeg syns OSEB har vært veldig bra. Det har vært god kommunikasjon mellom oss og dem. De strekker seg langt, og løser problemer på en god måte, og de er ikke minst veldig tillitsfulle og profesjonelle"

Øyvind Carlson

Selskapets ledelse

Thomas Jacobsen

Daglig leder/Byggmester

+47 901 31 316

thomas@oseb.no

Fredrik Syvertsen

Styreleder/Bygg Ing

+47 909 89 880

fs@fiberas.no

Administrasjon

Erling Strøm

Økonomisjef/Siv.økonom

+47 951 03 471

es@fiberas.no

Erik Bredal

Controller

+47 483 54 107

eb@fiberas.no

Thomas Haare

Jurist/HMS

+47 958 93 726

th@fiberas.no

Mona Akersveen Schützer

Administrasjonsleder

+47 913 22 287

mas@fiberas.no

Prosjektadministrasjon

Tadija Teofanivic

Kalk./Prosjektleder/Siv Ing

+47 960 40 826

tadija@oseb.no

Morten Christiansen

Prosjektleder

+47 468 30 554

morten@oseb.no

Jeppe Karus Bakken

Prosjektleder

+47 919 08 960

jeppe@oseb.no

Patrick Sander

Prosjektleder

+47 996 44 200

patrick@oseb.no

Mads Davidsen

Prosjektleder

+47 916 03 026

mads@oseb.no

Bas

Truc Trung Huynh

Tømrersvenn/Bas-Formann

Ole Andreas Heir

Tømmersvenn/Bas

Emrah Karademir

Tømrersvenn/Bas

livelogo_913155637 (1).png
Entrepreor_logo_hvit_illustrator.png

Oslo Entreprenørbedrift AS

Org. nr. 913155637

Telefon: 22 12 00 52

E-post: post@oseb.no

Strømsveien 200 - 0668 Oslo

Copyright 2020 Oslo Entreprenørbedrift AS                                 Utviklet av: Innlandet Reklamebyrå

DiBk.png
Byggmesterforbundet_logo_kvadratisk.png
Mestermerke.png
hvit-bakgrunn-og-sort-bakgrunn.png