Miljøfyrtårn - og mer enn det!


Oslo Entreprenørbedrift er nylig sertifisert Miljøfyrtårn, men arbeidet med bærekraft er ikke nytt for oss.


Ansvar

Å være en stor entreprenør og byggebedrift innebærer en hel del ansvar. I et kortsiktig perspektiv er det selvsagt vårt ansvar at helsen, miljøet og sikkerheten til kunder og ansatte på et hvert prosjekt er ivaretatt. Men vi vet at ansvaret ikke stopper der, og at Oslo Entreprenørbedrift må ha et mer langsiktig perspektiv. Det er faktisk vårt ansvar at den samme helsen, det samme miljøet og den samme sikkerheten ivaretas også for våre fremtidige generasjoner. Ved å være bevisste langtidseffektene av våre valg og handlinger tar vi vår nødvendige del av samfunnsansvaret.

På vårt prosjekt på Tiedemannsjordet har vi nettopp byttet ut betongheller på balkongene, og kunne ikke gjenbruke de gamle selv. Da la vi de ut på Finn og sørget for at godt over tusen betongheller fikk leve videre i stede for å kastes.


Vi gjenbruker materialer der vi kan og velger lavutslippsløsninger der det er mulig.


Bærekraft

Oslo Entreprenørbedrift brenner for bærekraftige løsninger. Vi tror på at grunnlaget for en bærekraftig bedrift ligger i folka våre, og verdsetter arbeidsmiljøet høyt. Videre tror vi at vi både sparer miljøet og utgifter når vi bygger virksomheten på bærekraftige prinsipper. Oslo Kommune stiller høye krav til miljø og bærekraft, og vi er stolte av å kunne være en bedrift som innfrir disse og kan tilby våre tjenester på kommunale prosjekter.


Les mer om miljøfyrtårnsertifiseringen her: https://www.oseb.no/miljøfyrtårn