samarbeidspartnere.jpg

OSEB, Oslo Entreprenørbedrift AS, har et nært samarbeid med kvalitetsbedrifter og leverandører til bygg- og anleggsbransjen.

Våre hovedsamarbeidspartnere finner dere her.

Samarbeidspartnere

Fiber AS

Fiber AS er en totalleverandør innen eiendomsutvikling og står for utvikling, produksjon og salg av eiendom - og bygningsmasse.

Fiber_logo_CMYK-01.png

Oslo Murmesterbedrift AS

Oslo Murmesterbedrift AS har vokst jevnt og trutt basert på en kjerne av dyktige fagfolk, og fornøyde kunder. Resultatet er at vi er i dag en av Oslos største på utvendig rehabilitering. Vi jobber for borettslag, sameier, eiendomsutviklere, konsulenter og noen av Norges største entreprenører.

Murmester_logo_sort.png

Oslo Tegl & Puss AS

Navnet er nytt i 2016 men firmaet har lange tradisjoner som Hjelm & Berg AS, tilbake til 1984. Per Berge ble ansatt som daglig leder og murmester, mens murmester Morten Kjelgård arbeider som prosjektleder. Bedriften har en stamme av gode, fagutdannede murere. Vårt hovedsatsingsområde er teglfasader, leca muring og pussarbeider som underentreprenør for de større entreprenørene. Vi utfører også arbeider for private byggherrer.

Tegl_logo_sort.png

Systemhus

«Vi bygger fremtiden» er Systemhus sitt slagord, noe vi føler sier mye om våre verdier. Nyskapning, inneklima og langsiktighet er fremtiden i vår bransje. Opplev i dag hvordan du vil leve i morgen. Målet vårt er å lage litt bedre og litt smartere hjem for deg. Vi legger ned mye tid i å utvikle nye idéer for å skape det mest funksjonelle hjemmet for våre kunder. Vi ønsker å skape de hyggeligste arenaene for at du og din familie skal trives i den nye boligen.

systemhus-intranett.jpg